.:Pencerita-Pencereka:.

Monday, November 9, 2009

-Suksess-

Salam Mesra Alam..peluk


Tepat jam 1830 petang isnin bersamaan 09/11/2009,berakhirlah sudah paper last saya yang berjudul perakaunan untuk pengurusan dan dengan itu,tamat sudah lah semua subjek-subjek yang agak melemaskan otot gigi ini..yeahh! sudah mencapai hari kemerdekaan yang ke-475 buat diriku~
dan harap-haraplah result sem ini lebih baik dari yang sebelumnya..taknak lah gagal..sebab kalau kena repeat,kena extend,lepas extend,jumpa lagi lecterer lama,jumpa lagi rumite yang sama,jumpa lagi musuh yang serupa...tak best kan?jadi marilah sama-sama kita berjoging untuk mencegah penyakit malas..errrkk!





fuuhh~setelah 5 bulan menelaah buku kat sini,tak kira la jenis buku tu ape,komik ke,UJANG ke,APO? ke kan..janji bahan bacaan..tuuu..tuuuu..tuuuu...kat atas rak buku ku tuuuu...ade lagi ujang yang hanya tunggu masa untuk disemburkan air liur basi jika ia melucukan...okeyss~
sekian sahaja tentang posting kemerdekaan yang ke 467 lemanto...nak terbang ke tempat yang ramai orang jap lagi..papaaiiiiiiii~



ckp2 : 5 bulan di sini...byk kan benda yang pergi dan perkara yang kembali..senyum

ckp2 lg : hari khamis baru balik kg halaman..sebulan di sana!!!yeah!!!menari


5 comments:

miss izan said...

jgn lupa sampaikan salam pada org kampung ya ;)

Lynna said...

uih... tulisan alien...

LeMaNtO said...

izan>okess..nnt jmput2 la yer lawat2 kg ku~

lina vroom3>tu seni namanya...hu2

cambesje said...

selamat balik kg~~

thniah utk ko~~

LeMaNtO said...

selamat balik sp jugak~~

ehehe..makasyeh~