.:Pencerita-Pencereka:.

Friday, January 29, 2010

.:Berita Mingguan:.


Salam Mesra Alampeluk


Seperti biasa.hari ini hari rabu.

hari yang kurang kebiziannya berbanding dengan hari2 yang lain.

tapi pagi tadi abes sudah 1 paper mid term.

lantas menekan keyboard untuk mengepost entry ini.

matahari pon seakan-akan gembira jika exam dah abes.tumbuh-tumbuhan juga begitu.

sinaran matahari yang memancar terik ke daun-daunan pokok memberikan mereka santapan breakfast yang cukup.

Minggu ni bizi ngn sukem jek.penatnye macam makan kefsi sorang2 satu bucket.

mata masih mengantuk tetapi masih malas mahu tido.

nak tengok muvie dulu yang telah lama terpendam.

komik ujang dan komik2 lain masih berkeadaan selamat dalam bungkusan plastik.

bila da abes exam.terasa busan la pulak tak tahu nak wat ape.

sehinggakan t'kemas bilik sebentar tadi.

see…seee…..kadang2 buhsan yang melampau dapat mendisiplinkan diri.ehehe..

papepon,dijangka bosan ini akan berakhir sehingga malam nanti.

lepas malam nanti boleh lah g enjoy..

mahu lepak kt kedai makan berbual2 sampai pagi.



---------- HepI Chinese New Year ----------


Ckp2 :berjaya juga update blog ni..adess~

Ckp2 lg :esok nak g mid..beli barang untuk raya..ngeh3

Potpetpotpet: ok…selamat bercuti untuk warga UKM..nasihat--> jangan main mercunn..!!


3 comments:

cambesje said...

kepsi 1 bucket~~ ngeh3~~
[alang2 g mid kan]

*selamat bercuti*

selamat menyambut tahun baru cina~~

eita said...

camat bcuti leman....
dh alang2 shopping tu kn...
shopping tuk aku skali..
wee...

LeMaNtO said...

cambesje>ahaha..malangnya..kfc tutup sesmpai saja aq kt mid..so..no kefsi..hu2
-slmt bercuti juga..smoge cuti ini,lemak ko bertmbah..ahakz-

eita>slmt bercuti..alamakz..sipink utk ko..?
xmo la..rugiii..ahaa