.:Pencerita-Pencereka:.

Friday, June 3, 2011

berok-gah

Salam mesra alam yawww~ =)

Da lama tak menaip di blog neh.bila nak taip je,laptop hang la apa lah.bila nak taip je,kadang-kadang berlaku perkara yang tak diingini seperti nak ke toilet.jadi setelah semua perkara tersebut tidak berlaku pada masa ini,lebih baik lah aq menaip cepat-cepatan~

Nak cerita neh.baru-baru ini ,err..tak la baru sangat,semalam punya semalam,aq,muzammil dan fadli kebosanan.berpunca dari bosan yg mendalam itu,kami pon merancang sebuah trip ke sebuah bukit yg bernama Bukit Broga.Bukit Broga ini memang femes di Bangi n UKM neh.cakap je bukit ni sape yang tak pernah naik lagi kan..kacuali kami bertiga..hoho..aishh..orang lain semua dah jejak dah ke sana.tapi aq da nak habis belajar baru terhegeh-hegeh nak gi.(down kejap..) koh3..tapi tak pe,itu menunjukkan bahawa aq seorang student yg baek.tak suka jalan2,stadi senantiasa.dan tak amek port langsung nak panjat bukit spt kawan yang laen.(korang percaya je dah laa..) ekeke..dah3..ni ada la sedikit gambar diselitkan tanda kenang-kenangan sepanjang hayat~ =)



tgh sediakan sandwich utk sarapan d puncak bukit.rajin kan i? heee~



dah start panjat bukit.jalan punya jalan.tak sampai2 lg.cissss~



dah sampai puncak!ini lah pemandangan dari atas puncak bukit broga.



yeepii..yeepii..gembiraaa~~erm.yela.senanye pic neh aq nk t'jatuh.



teknik skodeng yg berkesan.see..mamil x perasan pon aq amek pic dia.



err...err...tetibe fadli nmpk tuff pulak dlm pic ini.tanpa diedit.



tgk ade pencahayaan dari matahari lg.ade mcm putera gunung ledang x? koh3



Alhamdulillah.akhirnya kaki ini terjejak juga atas puncak bukit broga.hoyeah~



ok.lepas je naik bukit.hilang semua bosan.sebab?sebab paginya panjat bukit.lepas balik je bilik.seharian suntuk kami tidur.koh.koh.koh..hilang bosan punya pasal,dapat penat.padan muka.ahaha.tapi tak pe..badan sehat! k..peace yaww~ =)

5 comments:

cambesje said...

eh.bju ameerali~ hihi

syaira rosland said...

cis! dah pergi. aku je tak tahu bila -___-

LeMaNtO said...

cambesje> ahaha..bju jgn la pertikaikan. aishh~ haha

syaira> ehee..aq igt aq sorg je tak pergi lg..ade lg yg lebih ketinggalan dari aq *bangga sekejap..* ekeke~

mizzbutterfly said...

mcm mcm hal...heheheh yg tang fadhli taff tuh susah nk percaya..hahahah

LeMaNtO said...

wani> ahahaha..percayalah-siti nurhaliza feat fadli.. ahaha