.:Pencerita-Pencereka:.

Saturday, June 25, 2011

Entry Hingus 2

salam mesra alam yaww~~

ihihik.ni entry sambungan yang pagi tadi je..

2008-2011


tahun 2008/2009 adalah tahun yang paling banyak pengalaman aq.time tu budak 'freshie' lagi di ukm ni.sengal-sengal ubi lagi la katakan.Kawan rapat adalah dua tiga kerat je.itupun sebab duduk satu blok.time tu kawan rapat aq Hamzah,Azri,Shai.Hamzah n aq memang kamceng giler tyme 1st year.tapi sejak dia bertanding then dapat jadi presiden PMUKM,kami da jarang contact,al maklumlah,dia amat bizi masa itu.so, kami rakan2 paham situasi dia.eeceh.


program 1st hamzah..>barisan urusetia.go hamzah goo!

masa dulu-dulu.time hujung minggu la paling best.kelas takde.bangun petang pun takpe.yang paling best.ade member ajak jalan-jalan KL.biasalah.aq kan dari kampung.mana la tahu sangat KL.huhu.pergi KL naik moto.rempit la apa lagi.time 1st year.aq bawak moto TXR 150@Panther aq di sini.sampai abes 1st year.ehehe.jalan-jalan je keje.syiokk tak ingat dunia..



lepak-lepak kat dusun UKM.takde ape-ape pun.ade sebuah rumah kayu dan pokok-pokok saje.buah entah kemane.



time ada kelas,aq la orang paling malas time dulu-dulu-dulu.bab ponteng kelas memang aq no.1,setakat nak dapatkan MC doktor demam seminggu pon aq boleh dapatkan.ekeke. tapi bila dipikir-pikirin sekarang,menyesal pon ada.yelah,gi kelas dapat jumpa kawan,borak-borak.sakat menyakat.samapi lecturer marah.haha.apa pon tak boleh~~



kawan time tu ramai sangat-sangat.masing-masing tinggal keseorangan di sini.yelah,time baru-baru masuk uni,ramai time tu single lagi,belum ketemui jodoh masing-masing la katakan.haha.kami semua berkawan.lelaki ke perempuan ke.semua same je.tak pilih kawan.janji masuk kepala.jadilah kami kawan untuk selamanya.kui3



duduk unibesiti ni takkan blaja je ye dak.so,aq pon juin lah aktiviti ko-ku kat kolej.kat UKM ni sukan antara kolej disebut SUKEM.masuk SUKEM.tendang sana-tendang sini.tetiba dapat la sekali medal Johan dalam sepak takraw.*tepuk-tepuk*






ok.last.time da final year neh.takde banyak yang mampu dilakukan.yeloh,nak capai pointer tinggi-tiggi.bila grade nanti.boleh la bangga-bangga sikit dengan pointer.ehehe.tapi ada gak la aktiviti aq buat.juin Pesta Konvo-38. memang syiokk. thanks semua yang terlibat.korang memang sahabat yang susah nak carik dah skang neh.



lastly,kawan pun da banyak.memang akan banyak la pic dalam entry ne kan3.ahaha.ni la aktiviti bebudak kosmate aq.dorang memang super duper cool.ajak je kemana saje. on on on on on ajaa....







ok.Alhamdulillah.rasanya itu saja untuk entry hingus ini.diharap kepada semua yang berada di sebalik takbir kejayaan ini.saya dengan rendah diri memohon maaf jika ada salah dan silap selama berkenalan dengan korang.terima kasih kepada ahli keluargaku, juga kepada semua tenga pengajar UKM,pihak pengurusan kolej dan fakulti dan kepada semua sahabat.terima kasih dan hanya tuhan yang akan membalas jasa kalian.InsyaAllah panjang umor semoga kita berjumpa lagi.babai dan Assalamualaikom~ =)

4 comments:

Adam Afiq Masyhura said...

selamat senior.!!

NOOR FATIN said...

bestnya! haha best sgt dapat amik gambar dgn kawan2 mcm2 posing. ahaks. sedihh. nanti jgn lupa buat reunion ya!

mya myshikin said...

anyonyonyo >.<

mizzbutterfly said...

gamabr hamzah maseh kurus...ehhehe dan ko tak pernh nak gemuk...heheheh
shy ade citer pasal korang jalan2 naek motor...hehehe