.:Pencerita-Pencereka:.

Tuesday, July 7, 2009

Award Blog Lemanto 4


wee...weee....stylo juga la ini award...kali ini award ini dianugerahkan oleh CIK PATIN kepada ku..tengkiu3....heee

1-copy image di atas ini

s.u.d.a.h3...peace

2-tulis sebarang komen pasal penghantar ini.

hmmm...alamakz...ini maci susa la mau jwb...sbb x knl sgt cik fatin ni..tp yg pasti..bliau seorang yg baik la kot..juga kepala ting-tong-ting-tong spt sy...haha..bliau juga tidak kedekut kot ats sbb still mau bg award ni kt sy wlopon sy ni bkn la siapa-siapa...heeee...jelir

3-send award ni kat mana2 blogger yg kamu suka(unlimited)

-Dee

-iceq

-para2

-masz

-aniss

-ink

-syaira

-kapan

n sapa-sapa yg slalu lalu-lalang d cni...amik...amik....amik je....kenyit

8 comments:

Dee said...

kenapa aku tetibe aku terase byk nau tagged n award aku dpt...

hey there syaira said...

skrg musim award2 ngan tagged ekh..agagaga..
aku da ader r pkcik that award..huhu..dri paten gaks..hakhak..anyway tenkiu2..

LeMaNtO said...

to Dee : hu3...sbb rmai owg syg ko..tu psl a...
hahaha

LeMaNtO said...

to Syaira : ye kot...musim ni agak2 aq msti pnjg n tiada penghujung...hu3...owh..ko da dpt ea...?okes3....welkam2...

Masz said...

mmg kne amek ke?

CIK para said...

kepenatan dong..~

LeMaNtO said...

to masz : anda musti amik....wajib fakulti..!haha

LeMaNtO said...

to parah : ape pasat pnt..?bru lps berlari setempat ke..?heee