.:Pencerita-Pencereka:.

Saturday, July 18, 2009

Jiwa Kacau vs Otak Kacau...


salam mesra alam..
peluk

Hari ini hari sabtu bersamaan 18.07.2009..hah.?? macam ada sesuatu jer rasanya pada hari ini.. tapii apa yaa..??adakah ianya merupakan hari besday orang.??ataupun hari keputeraan Agong ka..??ataupun hari raya.??garupale saya sendiri pun sudah lupa ada apa dengan hari ini...dan tetiba sedang sahaja ingin ke kafe untuk santapan tengah hari..hati ini tergerak pulak untuk membuka sekejap myspace saya yang da lama tidak dibuka-buka itudiam..dan setelah memasukkan emel serta pasword.,t'lihat seorang rakan seperjuangan dari melaka send buletin dan beri mesej kepadaku..buletinnya itu adalah seperti yang tertera di bawah kaca tv anda..er...er...di bawah ini....



haaa...ini la yang saya dok pikir lama sangat sehinggakan hajat mahu ke bilik rakan.,tiba-tiba dengan tidak sengajanya terlajak sehingga ke bilik airblur..tapi dah alang-alang ke bilik air..saya pun buang la apa yang patot dulu dan bersambung la memikirkan perkara ini ihikhik...dan akhirnya.,baru la saya ingat kembali yang hari ini sebenarnya ada event di melaka..masok percuma lak tuu..!! adoiitension..t'nyata la saya tidak boleh juin kerna saya di bangi lagi..tadi pun pergi mid jalan-jalan jer kerna busan duk bilik..sori la kepada rakan-rakan melaka kerana tidak dapat juin itu event..hehe..papepun diharap kamu suma gembira dan jangan lak suka sangat..sebab seringkali nanti akan berakhir dengan kedukaan..peace okes..babai


ckp2 : Moral of da setori-listkn sebarang aktibiti yg ingin anda lakukan pada masa2 akan dtg..dan up-to-date- la slalu yerk rindu...hee

ckp2 lg
: Wlaupun band2 tu tak sefemes saya.,tp saya nak juga tgk..!sebab atas dasar music...
sengihnampakgigi

ckp2-ckp2
: Tadi pegi lepakz-lepakz mid-beli...jalan-jalan sampai nak patah kaki.,masok komuter berhimpit-himpit dan tersepit di celah-celah ketiak orang...
adusadehh...apela naseb badan ini..lain kali malas la mau keluar..amat penat dan mengeerikan..!!penat~betol ckp iceq~


8 comments:

Dee said...

woit...
tak cakap awal2, ade function kat uptown melaka..
adoi... da telepas lak tuu....

LeMaNtO said...

hehe...aq pon lupa la..mggu lps mmber aq da bg tahu daa...tu yg aq dok pikir mcm ade smthng wrong jer...ahaha...xpe2..len kali kalo ade pape event..aq bg tau..maap dipinta mncuci dosa.. :)

Lynna said...

hahahahahaha funnynye... comel betol story dia...

LeMaNtO said...

hu3..setori je ker yg cumil.??
pengstory die pon kn3..haha

Masz said...

waa..ko g tgk band akustik ke?
mcm layan je...

hey there syaira said...

huhuhuhu..~

LeMaNtO said...

masz>aq x dpt tgk la..tp esk masih ade lg konsert...so.,esk aq balik jugak.!hehe

LeMaNtO said...

syaira>ketawa sakan nmpk....adehh~haha