.:Pencerita-Pencereka:.

Monday, July 27, 2009

Sambutan Jubli ke-20 Lemanto



Salam Mesra Alam..



.:PART 1 :.


Siapa tahu 26-7-1989 tu sempena hari keputeraan siapa..??angel..ok2 la..mau stret to da point la..tak mahu merepek-merepek dah tumbuk..hee

Tanggal 26-7-2009..merupakan hari jadi keputeraan Zaki@Lemanto yang ke-20 lasengihnampakgigi..ish3...da 20-an da umor saya kan2...macam tak percaya jer da tuasigh..tp itulah hakikatnya hidop..yang muda pasti tua.,dan yang tua tak mungkin akan muda balik..!!okeygatai..hu3

Jadi sempena dah 20 tahun saya hidup ini.,semestinya ramai sudah kawan-kawan di sekeliling saya bukansenyum..dan diantaranya juga sudah semestinya ramai kenalan yang secara langsung mahupun secara tidak langsung(dunia intenet) sengihnampakgigi telah menjadi kawan saya..oleh itu,dengan lafaz bismillah saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana kesudian itu dan jika ada lagi hutang mahupun kesalahannerd..diharap nyatakanlah ia selagi diri ini dikandung badan yerpeace...


.:PART 2:.

Tahun ini sepesel sikit la bagi saya kerna sambut birthday di rumah..hehe..alkisah.,saya pon balik la rumah pada petang sabtu kelmarin,.dan malam itu bermula la sambutan gilang-gemilang ulang tahun saya yang ke-20 tahun..some pic here for u all..




Heee..here we go..kek yang menjadi idaman setiap pelosok tekak manusia..keh3...




Dan makanan iringan yang akan dimuat turun dalam perut tidak lama lagi...hek3




Dan ini merupakan senyuman yang last unuk umor 19 tahun dan senyuman pertama untuk umur 20 tahun juga sempat saya lakukan pada malam itujelir...hehe..saja jer nak enterframe di blog seniri..hehek..jgn maraa aaa...sengihnampakgigi




And last but not least,.saya ingin menadah tangan syukur kepada hadrat Illahi kerana menempatkan saya sebagai salah seorang daripada ahli keluarga Yusuf+Sakilah
senyum..Syukur sangat-sangat..dan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada kak Ida kerana sponsor kek dan kepada kak Long kerana sponsor makanan+minuman iringan..dan semua ahli keluarga kerana wish me luck buat selama-lamanya..love u alllove..semoga kamu2 juga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki yang halal..doa Amin3..


ckp2 : terima kasih juga kepada rakan-rakan taulan kerana mengwish...semoga korang gembira-gembira slalu dan berjaya dalam bidang masing-masingdoa..InsyAllah...

ckp2 : terima kasih juga kepada Dee dan Awi yang sudi datang secara tidak langsung pada malam itu dalam usahaku menghabiskan keksengihnampakgigi..huk3

potpetpotpet : Hepi sungguh saya malam itu...tak terungkap dengan kata-kata macam mana la nak membalas jasa baik mereka...hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa mereka...~kembali bersyukur~

24 comments:

Lynna said...

hehe...hepy belated besday... terlewt 2 hari plak...

cLa said...

huhuhu...
epy bufday...
dh tua xmo dgil2 n nkl2 k..
hikhik..
gudluck in ur life..n epy2 alwez ea...

hey there syaira said...

huhu..welkem..welkem..
aku maw kek..!! hahaha..=p

beDAhkAriM said...

ohh..leman..hepi belated bufday..=]..
sudah tue kamu...huhuu...
smoge panjang umo dan cepat kaye...
then bole belanje aku..
ok??..=]

Masz said...

waaa...hepi belated bufday wei?

Dee said...

weh, kek tuu ade lagi tak..
sdap arr plak.. hehe... (dak awi mintak)
siot arr tak dpt baling tepong+telor mlm tuu... haha...
btol2 kol 11.55 ko da blah... ceit....

LeMaNtO said...

lynna>ko lwt wish..!!cpt turun 10....hu3

LeMaNtO said...

cla>hehe...okeh2..x mo nakal2 lg dah pasni..hu3.
tq2..wish u luck too~

LeMaNtO said...

syaira>nak kek..??nanti jap..tggu esk pg..perot aq biasanya melabur dlm wktu pg..ngeee..hak3

LeMaNtO said...

bedah>tq2...ko ar..td aq ajak mkn durian ko x mau....hek3

LeMaNtO said...

masz> knp ade tnda '?' slps 'wei' tu..?ko nk tanye ke wish tu?huk3..plik2...

LeMaNtO said...

Dee>mne ade lg...sumenye da slmt ditelan idop2 dlm perot...bez kn kek tu...huk3..dak awi yme kt umh aq malu2 cipan.,kalo nk.,mntak je ler..adehh~haha...aq mmg bajet musti korg nk pedajal aq...tu psl aq blah tu...haha..wekk!!

Dee said...

aha... tu arr pasal..
sgan kat adek ko kot...
kemslm die yee bang.. hehe...
ceit, taper2... taon dpn ade lagi...

NOOR FATIN said...

nk kek!!!

Masz said...

aku tertny la plak..pdhl nk wish..haha

hey there syaira said...

huargh..pkck..kijam!
aku xmo r yg da jdik u'u..haha

LeMaNtO said...

dee>cett! sempat jer mata ko toleh2 adek org ea..aq luku kang...haha..

LeMaNtO said...

paten>itali bakery nuu~~huk3

LeMaNtO said...

masz>tu ar...haha..simpulan bhs kena btol~xde kne mngena pon~lalala

LeMaNtO said...

syaira>alaaa..trime jer la seadanya...huk3

Masz said...

aku bkn wat ssimpulan bahasa la..
aku letak penjodoh bilangan tue..

LeMaNtO said...

owh..ptut la aq x phm sgt..pen-jodoh2 ni..aq fail sikit...single la katakan..ngeh3...

Lynna said...

hahahaha adeh.. ponet....gelak... hawuuu

LeMaNtO said...

huhu...mcm2 jns penat la ko lyna..haha
pnt gelak pon ada ka..??haha